24. marts 2022 Opskrifter Est. læsetid 3 min.
Del indlæg

Klassiske grillede majskolber med kryddersmør

Ingredienser

  • 4 majskolber
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. af dine yndlings krydderurter (koriander, dild, persille, etc.)
  • 100 g blødt smør
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Træk bladene tilbage på majskolberne, men lad dem sidde på.
  2. Fjern alle de hvide tråde.
  3. Pil og pres hvidløget (hack: brug presset hvidløg fra tube). Skyl og hak krydderurterne. Bland det hele sammen i en skål med smør, salt og peber.
  4. Smør et lag kryddersmør på majskolberne og træk bladene op om majsen igen.
  5. Grill majskolberne ca. 15 minutter ved høj varme og husk at vende dem løbene.

Server ved siden af et godt stykke kød og lidt grillede kartoffelbåde. Velbekomme.

Grillede majs

Skal du have ny grill?

I denne guide kan du læse fordelene og ulemperne ved gasgrill og kulgrill og blive inspireret til din nye grill.

Del indlæg