9. maj 2018 Have & fritid Est. læsetid 7 min.
Del indlæg

Ukrudtsbekæmpelse med eddike? Tips til at blive kvit med ukrudt

Når det kommer til at bekæmpe ukrudt, er der mange gamle husråd. Tommelfingerregler med bekæmpelse af ukrudt med eddike, hvor du blander vand, eddike, eddikesyre eller måske salmiak for at blive fri for de ubudne havegæster.

Men faktisk er det helt forkert. Det er ikke bare forkert, men også ulovligt. Og du kan læse mere her om hvorfor.

Hos Fog har vi grønne fingre. Vi er havemennesker helt ud til fingerspidserne, og vi sætter alt ind på at hjælpe danskerne med at holde deres haver i god stand.

Læs videre her om, hvordan du bekæmper ukrudt mest effektivt.

Ukrudtsbekæmpelse med eddike?

Du kender måske det gamle husråd om at hælde eddike på ukrudt. Men faktisk må du slet ikke bruge husholdningseddike eller eddikesyre fra supermarkedet til ukrudtsbekæmpelse.

Hvorfor? Fordi Miljøstyrelsen ikke har godkendt det som ukrudtsmiddel.

Ukrudtsbekæmpelse i gårdsplads, indkørsel og terrasse

De fleste af os kender det godt. Hvor besværligt det er at bekæmpe ukrudt i gårdspladsen, indkørslen eller mellem terrassefliser.

I gårdspladsen – eller i indkørsler, gangstier eller højbede – kan det give mening at bruge perlegrus eller perlesten. Det kan forhindre ukrudtet i at vokse, samtidig med at de giver et spændende og flot farvespil.

Hvis ukrudtet alligevel titter frem, kan du overveje at investere i en ukrudtsbrænder, som er nem at bruge ved indkørsler, gårdspladser og terrasser. Du betjener den stående, og du slipper for at skulle ned på knæ og rive ukrudt op.

Alternativt er der også langtidsvirkende ukrudtsmiddel til gårdspladser, indkørsler og flisearealer såsom terrasser. Nogle af disse produkter kan du ikke bestille online hos Fog, fordi de kræver grundig brugsvejledning. I vores forretninger står personalet klar til at hjælpe og vejlede dig.

Køb ukrudtsmidler og alt til haven og gårdspladsen online på johannesfog.dk

Det er dejligt at gå i haven og arbejde, men det er også dejligt at have tid til at nyde den.

I stedet for de hjemmelavede ukrudtsblandinger, som har tvivlsom effekt, og som ovenikøbet ikke er lovligt godkendte af Miljøstyrelsen, så kan du bruge ukrudtsmidler eller en ukrudtsbrænder.

Se også vores store udvalg af haveartikler, hvor du finder redskaber til mere manuel ukrudtsbekæmpelse. Tag et kig herinde på dine muligheder eller grib fat i vores kompetente personale på 4587 1001 eller ude i de fysiske forretninger.

Kunne du godt tænke dig tilbud på ukrudtsmidler og haveartikler? Så tag gerne et kig i vores magasiner og aviser eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her finder du vores bedste produkter til de skarpeste tilbudspriser.

Del indlæg