

Der er intet bedre end en lækker hjemmelavet hotdog proppet med den lækreste og lidt snaskede topping sammen med en yndlingspølse, evt. med ost eller bacon. Denne opskrift er nem at gå til og kan bruges både, når der lige skal laves nemme hotdogs på grillen til frokost eller til den klassiske pølse som afslutning på et dejligt grillmåltid.
Gourmet pølser (frit valg)
Gode pølsebrød (f.eks. brioche) (Se evt. opskriften på hjemmelavede snobrød/hotdogbrød)
Grov sennep
Mayonnaise
Løg
Evt. chedder, ketchup, remoulade, agurkerelish, syltede kål eller andre toppings
1. Rør mayonnaise og grov sennep sammen i en skål (blandingsforhold 50/50)
2. Hak løg fint
3. Grill pølserne på direkte varme, så de er gennemstegte med flotte grillmærker
4. Lun brødene på indirekte varme
5. Lav et snit i brødene til pølserne
6. Smør brødet med sennepsmayo, og fyld brødet med en grillet pølse samt ønsket topping
Denne opskrift er velegnet til både kullgrill og gasgrill. Er din grill blevet træt og slidt og trænger til at blive udskiftet? Så se det store udvalg af kulgrill og gasgrill hos Fog.
I vores blogindlæg Grillmetoder kan du læse om de 4 forskellige grillmetoder, der er. I indlægget kan du se, hvilken metode du bør vælge, når du skal grille alt fra grøntsager til store stege.