Swedoor-Superior-døre
11. marts 2023 Belysning Est. læsetid 7 min.
Del indlæg

Forstærk din personlige stil med Swedoor

Indvendige døre har en stor betydning for hjemmets æstetik og stil. Dørene kan medvirke til at skabe helhedsindtrykket i hjemmet, enten ved at have et minimalistisk design med rene linjer eller ved at have klassiske og romantiske detaljer, der passer ind i de klassiske murermestervillaer.

Kvalitetsdøre i de bedste naturmaterialer

Det er vigtigt at finde lige den dør, der passer til både din bygnings alder, din personlige stil og er af kompromisløs kvalitet. Med de specialfremstillede kvalitetsdøre fra Swedoors SUPERIOR kollektion får du alt det.

Til hver enkelt dør i SUPERIOR kollektionen bliver de bedste naturmaterialer håndplukket og håndsorteret. Swedoor forarbejder, håndsliber og maler hver enkelt komponent manuelt, mens de løbende kvalitetssikrer og til sidst tester det endelige resultat, så kun de bedste døre havner i dit hjem.

Et design til alle stilarter

SUPERIOR-dørene er håndlavet af højeste kvalitet og fås i et stort udvalg af designformer. Designserien Plan er velvalgt til den minimalistiske stil, Tid til den stramme stil og Sekel til den klassiske stil, mens Arv passer til den romantiske stil, og Format er til den fantasifulde stil.

Nedenfor guider vi dig til valg af den rigtige designform til det minimalistiske og klassiske hjem.

Det minimalistiske hjem

Har du et nyere minimalistisk hjem med rene linjer, er det ikke alle former for døre, som forstærker stilen og passer ind. Her kan det se helt forkert ud med gammeldags døre med fyldninger. Vælger du derimod døre i fx sort ask med rene linjer og glas i, bliver dørene en del af interiøret og forstærker indretningsstilen. Har du fx to sammenhængende stuer, giver det en smuk sammenhæng mellem rummene, hvis du får dobbeltdøre med glas i. På den måde føles rummene større, og lysindfaldet bliver bedre. I denne type hjem kan Plan-designserien anbefales.

Swedoor-Superior-Sekel-dør-hvid
Swedoor-Superior-Sekel-dør-detalje

Det klassiske hjem

Bor du i en klassisk ældre bygning, vil det minimalistiske design typisk ikke passe så godt ind, og mange vil gerne fremhæve den arkitektoniske byggestil i indretningen. Her vil hvide døre med fyldninger eller riller være en smuk tilføjelse til den elegante klassiske stil og tilføre hjemmet sjæl. Du kan vælge den kannelurede effekt på dørene, som giver et smukt lysspil, når dagslyset bevæger sig hen over overfladen, og skyggerne skaber smukke mønstre. Sammen med massive karme med elegante detaljer bliver dørene en integreret men unik del af din indretning. Her er Sekel-designserien det oplagte valg og giver mange muligheder for at bevare den klassiske byggestil.

Swedoor-Superior-Plan egetræ
Swedoor-Superior-Plan valnød

Hvilken Swedoor SUPERIOR dør skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type design, der vil fuldende din personlige stil? Så tag en snak med os i din lokale Fog, så hjælper vi dig med at træffe det helt rigtige valg, der passer perfekt ind i dit hjem.

Find din lokale Fog her.

Find et mindre udvalg af Swedoor døre i Fogs webshop her eller kontakt din lokale Fog for at se hele udvalget.

Giv dit hjem endnu mere personlighed med spændende yderdøre

Yderdørene er det første, du ser på et hus. Du kan vælge en yndlingsfarve eller tilføje interessante detaljer på yderdøren for at understrege arkitekturen i huset eller din personlige stil. Med en yderdør fra SWEDOOR  får du mulighed for at vælge lige den dør, der kan tilføre dit hus lidt ekstra og på samme tid passe til dine smukke inderdøre. Læs mere her.

Del indlæg