30. april 2018 Gør-det-selv Est. læsetid 6 min.
Del indlæg

Giv dit hjem personlighed med spændende yderdøre

Mange danskere foretrækker en lys og minimalistisk boligindretning. Men de seneste år er der kommet mere og mere fokus på at skille sig ud og vise sin personlige stil frem. Det kommer nu også til udtryk i vores valg af yderdøre, som også er blevet et vigtigt element i indretningen af vores hjem.

Hvide og enkle hoveddøre har længe været det foretrukne valg til yderdøren. Det er et sikkert og konservativt valg at gå efter den hvide dør. Men vi oplever nu en tendens imod at flere og flere vælger en personlig farve eller tilføjer interessante detaljer på døren for at understrege arkitekturen i huset eller døre med et personligt præg, der er med til at understrege, hvem det er der bor i huset. Med en yderdør fra SWEDOOR får du mange muligheder for at vælge lige den dør, der passer til dig og dit hjem.

Brug tid på at finde den helt rigtige hoveddør

Det er ikke ligegyldigt, hvilken dør du vælger til dit hus. Vores erfaringer viser, at der nemt går flere årtier, inden vi skifter vores hoveddør ud med en ny. Derfor er det en god idé at bruge lidt ekstra tid på at vælge din næste yderdør. Det skal jo helst være det rigtige valg, da det er det første dine gæster møder, når de besøger dit hjem.

Du skal altid starte med at klarlægge dine behov og krav til døren. Er det stilen eller prisen, som er vigtig? Hvilken farve skal den have? Og skal den måske være med glasruder, så solen kan trænge igennem? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som du kan stille dig selv.

Match dit hus med den rigtige yderdør fra SWEDOOR

En yderdør fra SWEDOOR kan være med til at skabe et elegant, moderne eller tidløst udtryk til dit hus. Du skal gå efter et design og udtryk, som matcher husets sjæl, charme og personlighed. En yderdør skal selvfølgelig matche husets stil, og selvom en klassisk dør kan bruges i de fleste boliger, kan det være farvevalget, der løfter udtrykket af din bolig. Det giver huset noget personlighed og får det til at skille sig ud på villavejen. Nogle farver er flotte til et mørkt hus, mens andre farver passer bedre til et lyst hus i hvide eller gule nuancer.

Uendelige muligheder for farvevalg og design

Det er ikke nemt at beslutte sig for, hvilke farver du skal gå efter til din yderdør. Når vi mennesker har svært ved at træffe en beslutning, så bliver det oftest det klassiske valg, der sejrer. Udvalget hos SWEDOOR består både af sikre valg såsom hvid, blå og grå. Men det er også muligt at få en yderdør i pangfarver som en markant gul eller orange. Der er ganske enkelt uendeligt mange muligheder at vælge imellem og et hav af varianter med forskellige moderne designdetaljer. Se udvalget af SWEDOOR her.

Vælg en yderdør, der er både praktisk og trendy

Når du vælger yderdør, er det ikke nok, at den er moderne i sit udtryk. Den skal også være praktisk. Blandt andet kan du gå efter en lydisolerende dør fra SWEDOOR. Det vil give dig et langt bedre indendørsmiljø, da mindre udendørsstøj således ikke kan trænge igennem. Det er også en god ide at være opmærksom på, om farven kan holde sig pæn over tid. Så du kan sikre dig, at din dør holder mange år fremover. Men selvfølgelig behøver din dør ikke være kedelig, blot fordi den er praktisk.

Del indlæg