23. marts 2022 Opskrifter Est. læsetid 5 min.
Del indlæg

Bålmad: Gourmet hotdogs

Vi kender alle til klassikeren over bål: snobrød. Men du kan tage skridtet videre og lave gourmet hotdogs med din snobrødsdej. Her får du en opskrift på de lækreste gourmet hotdogs, som nemt kan laves over bål.

Opskriften giver 4 stk.

Udstyr:

  • Lille gryde
  • Skål
  • Piskeris
  • Pinde
  • Grillrist

Ingredienser:

  • 4 gode pølser
  • 15 g smør
  • 1,25 dl mælk
  • 7 g gær
  • 200 g hvedemel
  • ½ tsk. salt

Fremgangsmåde:

  • Smelt smørret i en lille gryde over bålet.
  • Tilsæt mælk. Varm den op til 37 grader og hæld det i en skål.
  • Rør gær ud i mælken, og tilsæt salt og mel.
  • Ælt dejen, til den er elastisk, og lad den hæve tildækket i 2-3 timer.
  • Form 4 kugler af dejen og sæt dem på pinde.
  • Bag snobrødene over bålet.
  • Steg samtidig pølserne på en grillrist over gløderne.
  • Stik pølserne ind i det bagte snobrød og server med dine favorit toppings (f.eks. mayonnaise, sennep, syltede agurker, løg eller god ost).

 

Velbekomme.

Del indlæg