8. april 2021 Gør-det-selv Est. læsetid 4 min.
Del indlæg

Komplet videoguide: Alt du skal vide om dit kommende carport projekt

I første videoguide, giver vores ekspert dig de bedste tips og råd til, hvornår det er et godt tidspunkt at starte research på ny carport, samt alle indledende råd til planlægning af dit projekt. Med en carport kan du afskærme bilen, så du kan holde den fri fra frost om vinteren og undgå at den overopheder om sommeren.

I næste videoguide, tager vores ekspert dig igennem byggefasen af dit carport projekt. Du får blandt andet at vide, hvad der er vigtigt at få styr på omkring din byggeplads, hvilke vigtige værktøjer du skal bruge, samt hvordan du holder sikkerheden i orden. 

Når du har set begge videoer, kan du komme godt og sikkert i mål med dit helt eget private carport projekt.

Find carporten til dine behov lige her.

Del indlæg