8. april 2021 Gør-det-selv Est. læsetid 4 min.
Del indlæg

Videoguide: Alt du skal vide, når du skal bygge carport

I disse to videoer guider vores ekspert dig igennem de vigtigste punkter, du skal kende til, inden du kaster dig over dit nye projekt og bygger en carport. Her finder du alt fra indledende råd om planlægningen af dit projekt til, hvad du skal have styr på, inden du starter dit byggeprojekt.

Fordele ved en carport

Med en carport kan du skærme din bil året rundt. Om vinteren slipper du for at skrabe sne af ruden, og hvis det regner, kan du tilgå din bil i tørvejr – eksempelvis hvis du skal pakke bilen, før du kører. Om sommeren slipper du for at sætte dig ind i en brændende varm bil, fordi carporten har givet skygge til bilen.

Lav research til din carport

Vinteren er et oplagt tidspunkt at researche til din carport. Et godt råd er at tage kontakt til din kommune, så du er helt sikker på, at du har styr på alle love og regler, inden du bygger. Herefter er du klar til at tage ned i Fog, hvor du kan få lagt en plan for din carport.

Gør din nye carport til din egen

Hos Fog kan du få netop den carport, der passer til dit hus, uanset om du skal bruge en enkelt eller en dobbelt carport. Kom forbi en af vores butikker og bliv klogere på, hvilke materialer du ønsker til din carport. Du kan vælge at integrere et skur i din carport, hvis du har brug for en smart løsning til opbevaring af alt fra cykler til julepynt.

Få styr på byggepladsen og værktøjet

Når du skal til at bygge din carport, er et godt sted at starte at sørge for, at byggepladsen er ryddelig. Desuden skal du opbevare dine materialer korrekt og have værktøjet i orden og klar til brug. Hos Fog kan du både købe og leje alt det værktøj, du har brug for, til at bygge din carport. De vigtigste værktøjer til dette projekt er vaterpas, kapsav, skruemaskine og stivsav. Derudover kan det være nyttigt med en fukssvans og en hammer. Endelig er det altid vigtigt, at du passer godt på dig selv. Brug derfor altid både høreværn og beskyttelsesbriller.

Vi ses hos Fog - lad os sammen få styr på den carport, du drømmer om!

Find carporten til dine behov lige her >

Del indlæg