16. august 2019 Gør-det-selv Have & fritid Est. læsetid 5 min.
Del indlæg

Videoguide: Gør det selv–værktøjskasse

Hvis du er typen, der kan lide at gøre det selv, så vil du sikkert elske også at lave din helt egen værktøjskasse. I denne video kan du se, når vores ekspert trin for trin gennemgår, hvordan du laver en praktisk og rummelig værktøjskasse. Har du overskudstræ fra andre projekter, der passer i størrelsen, kan du med fordel bruge det. Det kan ovenikøbet se super flot ud at mikse forskellige træsorter, hvis du har rester fra flere forskellige projekter.

Størrelsen på din værktøjskasse

Inden du kaster dig over at bygge, er det første, du skal gøre, at danne dig et overblik over hvilket værktøj, du vil have i din nye værktøjskasse. Start derfor med at måle værktøjet af, så du ved, hvor meget det fylder, og hvor lang værktøjskassen skal være. Fyld din værktøjskasse med forskellige redskaber, såsom hammer, vinkler, stemmejern og svensknøgle. Du kan også vælge at lave et lille rum i din værktøjskasse, hvor du har plads til de mindre ting som blandt andet bits og skruer.

I videoen kan du følge vores eksperts kyndige hænder, når siderne på værktøjskassen skal laves, og derefter hvordan håndtaget sættes på.

Hvordan du laver din værktøjskasse, er helt op til dig.

God arbejdslyst med din nye værktøjskasse!

Del indlæg