H+H-efterisolering
5. november 2018 Gør-det-selv Værktøj & materialer Est. læsetid 5 min.
Del indlæg

H+H indvendig isolering

Vil du stoppe skimmel én gang for alle?

Ulemperne er både mange og alvorlige, hvis du ender ud i dårlige isoleringsløsninger. Du risikerer blandt andet varmetab, kondens, huller og utætheder. Hvis isoleringen ikke er udført korrekt, så vil der hurtigt blive dannet grobund for skadelig skimmelvækst, og det kan føre til alvorlige konsekvenser. Det kan blandt andet ende ud i, at du er nødsaget til at reetablere facade, fundament og kældervægge, lige såvel som det kan lede til ødelagte gulve, installationer og indbo.

Derudover kommer de helbredsmæssige gener, som blandt andet irritation, allergi og overfølsomhed. Sundhedsstyrelsen mener, at vedvarende fugt og skimmelsvampevækst i bygningen kan give helbredsmæssige problemer, og derfor bør det forebygges. Dette kan gøres ved at opretholde en god hygiejne i bygningen og sikre et godt indeklima.

H+H efterisolering er et effektivt våben mod fugt

H+H er et isoleringssystem, der tager effektivt hånd om årsagen til problemet, så du fra starten sikrer at bekæmpe selve årsagen til skimmel. Det er et system, der er udviklet til indvendig efterisolering af ydervægge. Produktet er fremstillet af enkle råvarer i en proces, der giver unikke isoleringsegenskaber. Det er et enkelt og effektivt middel mod skimmel i ethvert byggeri. Derudover er det markedets bedste massive løsning i forhold til robusthed samt energioptimering.

Du opnår dermed:

  • Bedre boligglæde.
  • At blive fri for skimmel én gang for alle.
  • Markedets tyndeste konstruktion med bedste U-værdi.

En nem og enkel arbejdsproces

H+H produkterne er lavet af 100 procent uorganiske og mineralske materialer nemlig kalk, sand og vand. De højisolerende og kapillaraktive plader fuldklæbes direkte på den bærefaste væg, og du har ikke behov for dampspærre. Det gør, at du opnår en 100 procent naturlig regulering af luftfugtigheden uden mulighed for, at fugt med tiden ophober sig og danner grobund for skimmel. Det er vigtigt, at isoleringspladerne opsættes på et bærefast underlag, hvilket vil sige, at eventuelt tapet fjernes og løs puds bankes af væggen til oprindeligt murværk, før pladerne kan opsættes.

Systemet modvirker effektivt skimmel ved kontinuerligt at optage og afgive fugt i takt med, at behovet opstår. Resultatet taler for sig selv, da du opnår et 100 procent sundt og behageligt indeklima, der naturligt tilpasser sig alle døgnets 24 timer, og det gælder hele året rundt. Materialet har samtidig en lav vægt og er særdeles fleksibelt at bearbejde og tilpasse til bygningen. Det giver dig mulighed for at udarbejde ekstremt fleksible løsninger hurtigt og effektivt.

Det mest komplette program af produkter til indvendig efterisolering

H+H omfatter det mest komplette program på markedet i forhold til indvendig efterisolering. Med systemet følger let mørtel, kalk finpuds og vedligeholdelsesvejledning samt vejledning til befæstelse. Derudover tåler produktet fugtpåvirkning. Dog skal konstant vandgennemtrængning i murværket afhjælpes, men ved eventuelt opfugtning efter en vandskade eller lignende, så kan isoleringspladen udtørres på ny.

Fordelene ved H+H systemet er mange

Du får et produkt, der:

  • Er modstandsdygtig overfor svamp og råd.
  • Er brandsikkert i højeste klasse A1.
  • Er fugtregulerende.
  • Giver et godt indeklima.
  • Giver god varmeisolering.

Køb H+H efterisolering online hos Fog

Spørg efter H+H Comfortblokken i vores forretninger, som vi kan bestille til dit projekt. Find din lokale Fog her.

Ønsker du at holde dig opdateret, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og finde nyheder, tips og alle de gode tilbud i vores aviser og magasiner.

Del indlæg