16. april 2018 Have & fritid Est. læsetid 7 min.
Del indlæg

Fjern ukrudt mellem fliser effektivt

Flere og flere danskere er de seneste år begyndt at anlægge store flisearealer i deres haver. En ting er, at det ser godt ud og kan give et indtryk af landlig idyl, men en anden ting er, at man derved undgår at skulle bruge en masse tid på at slå og passe en græsplæne. Dog afleder det en anden udfordring – ukrudt mellem fliserne. Med det ustadige vejr, vi har i Danmark, får ukrudtet de optimale vækstvilkår, og det skyder derfor frem mellem fliserne i enhver have.

Ukrudt mellem fliser kan hurtigt få din have til at se sjusket ud og i værste tilfælde kan det forskyde fliserne, så de med tiden bliver skæve og ujævne som underlag. Ønsker du at komme ukrudtet mellem dine fliser til livs, så kan du med fordel læse med her, hvor vi giver vores bedste tips til at fjerne ukrudt mellem fliserne.

Fjern ukrudtet uden brug af kemikalier

Hvis du ikke ønsker at bruge kemikalier i din have, så findes der en række andre metoder, du kan ty til for at komme dit ukrudt mellem fliserne til livs.

Ukrudtsdug

Skal du til at lægge en ny terrasse eller genlægge din gamle, så kan du med fordel lægge en ukrudtsdug under de nye fliser. Dette fungerer som en forebyggende instans, som hindrer ukrudtet i at trænge igennem fliserne, og det kan dermed spare dig for en masse besvær fremadrettet.

Gasbrænder

En ukrudtsbrænder er både hurtig og effektiv. Den er derfor perfekt til dig, som har en stor terrasse med mange fliser, da det vil spare dig for en masse tid og besvær. Det tager ingen tid at komme igennem store flisearealer, men til gengæld kræver denne metode en regelmæssig gentagelse, hvis ukrudtet skal kunne holdes helt nede.

Fjern ukrudtet manuelt

Er du derimod en sand haveelsker, som nyder at bruge utallige timer med at nusse rundt i din have, så kan du vælge at tage den gode gamle og særdeles effektive metode i brug: at fjerne ukrudtet manuelt. Her kræver det selvfølgelig det rigtige værktøj, hvis du skal gøre dig nogen forhåbning om at nå helt ned mellem fliserne.

Få hjælp til ukrudtsbekæmpelsen med de rette midler

Hos Fog finder du alt, du skal bruge for at komme ukrudtet i din have til livs – uanset om du ønsker at benytte dig af ukrudtsmiddel, en ukrudtsdug, en ukrudtsbrænder, eller andre ukrudtsredskaber.

Skulle du sidde inde med nogle spørgsmål til de forskellige varer, og hvordan man bruger dem, så står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med god rådgivning.

Modtag løbende tilbud

Ønsker du at være en af de første til at modtage de bedste tilbud på alt inden for haveredskaber? Så anbefaler vi dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller holder dig orienteret ved at læse vores tilbudsavis. Her får du altid de bedste tilbud og tips, så du er klædt ordentligt på til at realisere ethvert haveprojekt.

Del indlæg