13. december 2017 Boligindretning Est. læsetid 5 min.
Del indlæg

Hvilken Nespresso kaffemaskine er bedst? Sådan vælger du

Er du en ægte kaffeelsker, og vil du gerne nyde smagen og duften af en god kop kaffe uden alt besværet med brygningen og rengøringen? Så er en Nespresso kaffemaskine det oplagte valg for dig! Nespresso Original kaffemaskiner og -kapsler er igennem årerne blevet utrolig populære i Danmark, og nu lanceres der et nyt Nespresso kaffesystem: Vertuo. Dette system kan lave flere kopstørrelser med samme høje kaffekvalitet som Original Line. To forskellige systemer, med to forskellige kapseltyper – men med samme gode kvalitetskaffe. Men hvilket system passer så bedst til dig?

Original Line

Original Line er de Nespresso kaffemaskiner, du kender, og det er til dig, der elsker en klassisk Espresso-oplevelse. Maskinerne fås i forskellige farver, designs og størrelser. Derudover fås de med enten en tilhørende mælkeskummer eller en integreret mælkeskummer, så du kan lave din yndlingsmælkeopskrifter. Alle maskinerne brygger kopstørrelserne: Espresso (40 ml) og Lungo (110 ml), og derudover tilbyder et udvalg af maskinerne kopstørrelsen Ristretto (25 ml).

Vertuo

Vertuo er et helt nyt kaffesystem, som kan lave både store og små kopper. Mere præcist kan systemet lave et stort udvalg af kaffevarianter i hele 5 kopstørrelser. Vertuo er anderledes, da der er tale om en anden teknologi end Original Line, nemlig Centrifusion™-teknologien, hvor kaffekapslen roteres med op til 7.000 omdrejninger i minuttet for maksimal udtræk af aroma og smag. Med Vertuo skal du kun trykke på én knap, da den intelligente stregkodelæser genkender kapslen og dermed automatisk tilpasser kaffebrygningen til den enkelte variant, hvad angår kopstørrelsen. Kaffekapsel-sortimentet består af 25 kaffevarianter, som kan lave 5 forskellige kopstørrelser: Espresso (40 ml), Double Espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml), Mug (230 ml) og Alto (414 ml).

Med en Nespresso kaffemaskine er en god kop dampende kaffe kun et enkelt tryk væk. I løbet af kort tid kan du læne dig tilbage og nyde en god kop kaffe uden at skulle have besværet med at rydde op efter dig. Kapselkaffemaskinerne kræver nemlig en minimumgrad af rengøring – det kræver blot, at du med Original Line fjerner den brugte kapsel, før maskinen igen er klar til brug, hvorimod Vertuo automatisk skyder kaffekapslen ud af maskinen efter brygning.

Når først du har besluttet dig for, at du gerne vil have en kapselkaffemaskine, så kommer det næste valg, du skal tage stilling til – hvilken Nespresso kaffemaskine skal du vælge?

Vælg en Nespresso maskine, som passer til dig og dine behov

Hvilken Nespresso maskine der er bedst, afhænger i høj grad af den enkelte persons præferencer. I bund og grund er det derfor kun dig selv, der kan finde frem til svaret. Spørg dig selv: Spiller design og udseende af kapselkaffemaskinen en afgørende rolle for dig? Er det vigtigt, at din kaffemaskine også inkluderer en mælkeskummer, så du kan få en lækker latte macchiato, eller har du bare brug for, at maskinen kan fremtrylle en sort kop kaffe eller en espresso? Spiller det en rolle, hvorvidt du kan lave en stor kop kaffe til din mandag morgen, eller om du kan nøjes med en mindre?

Tag for eksempel denne Nespresso Citiz, som på fineste vis forener high tech design med retromoderne inspiration. Dette er den perfekte Nespresso maskine til dig, som elsker moderne design og en god intens kaffe med en fristende aroma.

Mens denne Nespresso Lattissima Touch er den perfekte helautomatiske kapselmaskine til alle opskrifter med mælk. Med den har du mulighed for at nyde alt lige fra en lækker intens espresso til en cremet cappuccino eller latte macchiato.

Nespresso Vertuo skiller sig ud med dens Centrifusion™-teknologi, der skaber den ultimative brygningsoplevelse. Den giver dig også mulighed for en stor kop ved tryk på én knap. Maskinen genkender automatisk kaffeblandingen via stregkoden på kapslen, som roteres 7.000 gange i minuttet, blander kaffeblandingen med vand og producerer den perfekte crema. Til sidst skyder den kapslen ud af maskinen.

Uanset hvad du er til, så kan du vide dig sikker på at få den bedste kvalitet, når du vælger en kapselmaskine fra det førende kaffebrand Nespresso.

Køb din næste Nespressomaskine hos Fog

Hos Fog Bolig og Designhus  finder du et stort udvalg af de populære kapselmaskiner – og nu med hele to kaffesystemer fra det førende mærke på markedet, Nespresso. Nespressos maskiner har vundet adskillige forbruger- og smagstest, og hvis du er en kaffeelsker, går du ikke galt i byen med dette valg.

Nespresso maskinerne kan ikke kun fremtrylle velsmagende kaffe på få sekunder, de er også virkelig flotte i selve designet og pynter derfor på ethvert køkkenbord.

Se dig omkring på vores webshop og lad dig inspirere af de mange forskellige designs. Er du herefter stadig i tvivl om, hvilken Nespressomaskine du skal vælge, og står du og mangler råd og vejledning, så er vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på 45 87 10 01 eller på info@johannesfog.dk.

Modtag løbende nyheder og tilbud på Nespresso kaffemaskiner

Vil du gerne være en af de første til at modtage nyheder og tilbud på Nespressomaskiner eller andre lækre kvalitetsprodukter? Så kan du med fordel tilmelde dig vores vores nyhedsbrev eller holde dig orienteret ved at læse vores aviser og magasiner. Her får du altid nyheder, tilbud og tips til alt til boligen.

Del indlæg