14. december 2017 Belysning Est. læsetid min.
Del indlæg

Lysstyring med Philips Hue – sådan gør du lyset smart

Philips Hue er smart lys, når det er bedst! Med dette innovative lysstyringssystem er mulighederne uendelige. Kom hjem til en varm modtagelse. Vågn op til lys på en naturlig måde hver dag. Sæt den rette stemning til hverdag, hygge og fest.

Fog giver dig her et unikt indblik i samtlige af de smarte og funktionelle egenskaber, som Philips Hues smarte belysning besidder.

Nem lysstyring med Philips Hue

Med dette fjernbetjente lys er du sikret nem lysstyring og komfort. Lyssystemet betjenes via din mobilenhed, og kun ved ét enkelt tryk kan du ændre lyset og stemningen i din bolig. Du kan tilkoble op til 50 pærer ad gangen, så du har mulighed for at styre al belysningen i dit hjem på én gang – selv når du ikke er hjemme.

Når først lyset er sat op, kan du downloade en masse forskellige Philip Hue-apps, som er designet til at imødekomme dine behov i hjemmet.

Brug lyset til din fordel med smarte alarmer

Lyssystemet kan med fordel bruges til at vække dig og din familie om morgenen. Frem for ubehagelige vækkeure, som vækker dig med larm og støj, kan du i stedet blive vækket gradvist af et tiltagende lys. Det giver en behagelig og naturlig vækning.

Om aftenen kan du omvendt bruge timeren til at slukke gradvist for dine lamper, så du får hjælp til at falde i søvn på en naturlig måde.

Bryder du dig ikke om at komme hjem til et helt mørkt hus, hvor alt lyset er slukket, kan du indstille lamperne til at tænde på et angivet tidspunkt – f.eks. når du er på vej hjem, så lyset er tændt, når du når frem.

Lys og stemning til alle situationer

Med Philips Hue kan du ændre stemningen i dit hjem, som du ønsker. Vælg for eksempel indstillingen ”koncentrer dig” og samtlige af de valgte pærer vil skifte til en nuance og lysstyrke, som fremmer din koncentrationsevne.

Hvorimod, vælger du indstillingen ”slap af”, vil de valgte LED-pærer skifte til en beroligende og blød nuance, som hjælper dig til at slappe af, så du kan få fornyet energi i en travl hverdag.

Mulighederne er uendelige, og det har aldrig været nemmere at sætte den rette stemning i din stue, dit kontor og dit soveværelse. De unikke pærer fås i mange forskellige farver og designkombinationer, som går fra varme til helt kølige farvenuancer.

Stort udvalg af Philips Hue

Hos Fog finder du et stort udvalg af Philips Hue serien. Vores udvalg omfatter alt lige fra intelligente lyspærer til smarte sensorer og lamper. Skulle du have nogle spørgsmål til vores produkter, står vores dygtige medarbejdere altid klar med gode råd og vejledning.

Løbende tilbud

Ønsker du at være en af de første til at modtage de bedste nyheder og tilbud på Philips Hues smarte belysning? Så kan du med fordel tilmelde dig vores vores nyhedsbrev eller holde dig orienteret ved at læse vores aviser og magasiner.

Del indlæg