7. november 2017 Belysning Est. læsetid 10 min.
Del indlæg

Gør julen til lysets fest med den rette lyskæde

Vinteren er lige på trapperne, og det betyder jul og hjemlig hygge. Med den rigtige lyskæde kan du lyse de mørke vinteraftener op og sprede en skøn atmosfære i og omkring dit hjem.

Et stort udvalg

Pynt haven og boligen op med lystræer, iskrystaller, frostklare vinterblomster, stjerner, net, snefnug eller klassiske lyskæder. Hos Fog finder du et bredt udvalg af lyskæder i mange forskellige former og nuancer.

Her har du rig mulighed for at finde noget, som falder i både din og familiens smag – uanset om du foretrækker lyskæder i sjove og eksperimenterende farver, eller om du mest er til de helt klassiske lys i gyldne nuancer.

Tag dig god tid til at udforske vores spændende udvalg på webshoppen eller besøg en af vores fysiske butikker på Sjælland. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål.

Kun de bedste mærker på markedet

Vi udvælger nøje vores produkter, og derfor fører vi kun de bedste mærker på markedet. Dette kommer dig som kunde til gode, da du således er sikret en kvalitet i særklasse.

Med en lyskæde fra Sirius får du julebelysning, som kan holde til al slags vejr, vinter efter vinter. Ydermere er dette kvalitetsmærke kendt for sine energibesparende produkter, som gør det muligt for dig at sætte den rette julestemning med god samvittighed.

Undgå en kæmpe regning

Elektrisk julebelysning giver naturligvis et udslag på elregningen sammenlignet med levende lys. Men lad dig ikke afskrække – hos Fog finder du et stort udvalg af lyskæder med LED-pærer.

Der er flere fordel ved at bruge LED-pærer:

  • LED-pærer giver store energibesparelser og dermed besparelser i økonomien.
  • LED-pærer har en længere levetid.
  • LED-pærer giver fuld lysstyrke med det samme.
  • LED-pærer tåler kulde og vibrationer.

Du får altså den samme gode julestemning, men uden den store elregning, der tidligere var forbundet med elektrisk julebelysning.

Lyskæder, der kan udbygges i det uendelige

I vores udvalg af lyskæder finder du forskellige Sirius lyskæder, som kan forlænges og udvides efter dit behov. Dette fleksible lyssystem gør det nemt for dig at trække lyskæden rundt i haven, eller rundt om huset.

Alle Sirius Tech-Line elementer kan kobles sammen, og du har mulighed for at tilslutte helt op til 8.000 LED-lys ad gangen.

Lyskæder med batteri

Du finder også et særligt udvalg af batteridrevne kæder iblandt vores spændende sortiment. Nu er det slut med at være begrænset af besværlige ledninger og stikkontakter. Du kan nu i stedet forme og placere dine lyskæder, som du ønsker.

Mange af kæderne har desuden en smart timerfunktion, så du undgår at opbruge batteriet for hurtigt.

Modtag løbende nyheder, tilbud og tips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller hold dig orienteret ved at læse vores aviser og magasiner. Her får du altid de bedste nyheder, tilbud og tips, så du er klædt ordentligt på til at realisere dit boligprojekt.

Del indlæg