Outline-foldedøre_Fog
9. juli 2018 Bolig & Design Est. læsetid 4 min.
Del indlæg

Bring naturligt lys ind i dit hjem og mærk fordelene

Naturligt lys har stor betydning for din komfort og velbefindende, når du befinder dig i hjemmet. Igennem hele livet er lyset centralt for vores velvære, og i sidste ende kan det faktisk også have stor betydning for vores helbred. Derfor er det også vigtigt, at du indretter dit hjem med lysindfaldet i mente. Når du indretter de steder af hjemmet, hvor du befinder dig mest, er det en ekstra god idé at være opmærksom på mængden af lysindfald.

Derfor skal du være opmærksom på lyset i din bolig

Lys har langt større betydning for vores sundhed, end de fleste går rundt og tror. Det er rent faktisk på linje med kost, motion og søvn, som alle er med til at påvirke vores fysiske og mentale sundhed. Lyset giver os den altafgørende D-vitamin, som vi har brug for. Derfor er det også blevet en faktor, der bliver lagt større vægt på blandt arkitekter og bygningskonstruktører.

Lyset er nemlig ikke kun med til at skabe arkitektoniske effekter og den rette stemning i rummet. Det giver dig også langt større velbehag, når du befinder dig i hjemmet. Du oplever stor komfort, når der er varme i rummet, og solen sender sine stråler gennem ruden, så du kan mærke dem på kroppen. En udskiftning af eksisterende vinduer kan gøre underværker for din komfort. Ældre vinduer med slidt glas og tykke karme udnytter ikke sollyset optimalt. Så det er værd at overveje, om de trænger til en udskiftning.

Vælg de rigtige materialer for mere lysindfald

Ønsker du at lukke mere lys ind i stuen, så er det en fordel at vælge brede foldedøre. De fås i helt op til 7 meters bredde ved Outline, og de er derfor perfekte til at bringe naturen ind i dit hjem. Vælger du denne type dør, kan du nedbryde grænsen mellem indendørs og udendørs arealerne. Du skaber mere lys, samtidig med at du kan både høre og dufte naturen, når du åbner dine foldedøre. Med et enkelt skridt er du i ét med naturen.

Vil du sikre endnu mere lys, så kan du gå efter Outline Daylight vinduer. De skaber nemlig op til 8 % mere lysindfald end almindelige vinduer. Rammekonstruktionen er bare 65 millimeter bred. Det giver vinduet et mere moderne udtryk men også meget mere dagslys i boligen. Desuden har disse vinduer markedets bedste isoleringsevne. De skaber derfor et godt indeklima, som sikrer dig øget komfort, når du er indendørs. Men der findes et ekstra plus ved at skabe et godt indeklima. Du kan nemlig spare penge på varmeregningen. Den gode isolering betyder, at du ikke fyrer for fuglene. Det kan med garanti ses på dine regninger, hvis du vælger at investere i vinduer med en høj isoleringsevne.

Find vinduer og skydedøre hos Fog

Hos Fog forhandler vi døre og vinduer, som øger lysindfaldet og sænker varmeregningen. Vi gør os også altid umage for at tilbyde dig den bedste service. Så hvis du ønsker at vide mere om indretning med et bedre lysindfald, så kan du altid kontakte vores team. Vil du gerne være en af de første til at modtage nyheder og gode tilbud på byggematerialer? Så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller holde dig orienteret ved at læse vores aviser og magasiner.

Del indlæg