26. april 2019 Gør-det-selv Værktøj & materialer Est. læsetid 2 min.
Del indlæg

Brug skruefundamenter i stedet for beton

Er du i gang med et udendørs byggeprojekt, og har du brug for, at noget står stabilt og fast? Så tænker du måske, at det tager lang tid at støbe et fundament, inden du overhovedet kan komme i gang med det sjove.

Men det behøver du ikke med skruefundamenter. De kan bruges til alle typer byggeopgaver, og du undgår at skulle lave gravearbejde eller støbe et fundament af beton. Og bedst af alt kan du gøre dit fundament færdigt på kort tid og dermed hurtigt komme videre med dit byggeprojekt.

Sådan bruges skruefundamenter

Skruefundamenter kan bruges i en lang række projekter, hvor du har brug for stabilitet. Helt praktisk foregår det sådan, at du skruer skruefundamenterne i stål ned i jorden og sætter slutkoblinger på, hvor du kan koble den del, der skal holdes fast. På den måde er du nemt og hurtigt klar til at fortsætte dit byggeprojekt.

Det kan være, du skal have sat et nyt hegn op og har behov for, at det står fast. Det kan du gøre helt uden at støbe et fundament eller grave ud til det selv med risiko for, at jorden eroderer med tiden. Det kan også være, at du skal lægge en ny terrasse og har brug for, at den er stabil og forbliver stabil.

Måske er dit byggeprojekt at få et skur, en pergola eller et drivhus i din have. Her er skruefundamenter igen praktiske, fordi de nemt og hurtigt kan skrues i jorden, og skuret eller drivhuset kan nemt monteres på slutkoblingerne. Selv mindre projekter som parasoller og legestativer kan nemt holdes stabile og fast med skruefundamenterne.

Fordele ved at vælge skruefundamenter fra BAYO.S

Der er mange fordele ved at vælge skruefundamenter frem for beton. For det første er det nemt og hurtigt. Det tager eksempelvis kun fem minutter at installere en hegnstolpe. Og det er også langt nemmere at arbejde med end beton. Du skruer dem bare ned i jorden, der hvor du ønsker at have dem.

Du slipper også for at grave huller, fjerne jord, blande beton og så vente på, at det hærder. Metalspidsen sørger for at knuse småsten eller skubbe dem og trærødder væk. På den måde kan du nemt skrue dem lige ned i jorden, hvor det passer dig.

Kig forbi Fog og se vores udvalg af skruefundamenter fra BAYO.S

Er du i gang med et byggeprojekt, der kræver et sikkert fundament? Og vil du gerne have styr på fundamentet så hurtigt og nemt som muligt? Så skal du ikke lede længere. Hos Fog kan du finde et stort udvalg af skruefundamenter fra BAYO.S, så du hurtigt kan komme i gang med dine projekter.

Er du i tvivl, hvilke skruefundamenter, der skal bruges til netop dit projekt, så kontakt vores rådgivere på tlf. 45 87 10 01 eller på info@johannesfog.dk. Husk også, at du altid kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan få de nyeste tips og trends. Du kan også se nyheder, tilbud og inspiration i vores aviser og magasiner.

Del indlæg