1. marts 2019 Gør-det-selv Værktøj & materialer Est. læsetid 5 min.
Del indlæg

Tagrende Quick Guide: Nye tagrender? Se, hvor hurtigt du kan skifte de slidte tagrender ud

Trænger de gamle tagrender til en udskiftning, kan du med fordel lade dig inspirere af Plastmos tagrendesortiment. Den klassiske Plastmo tagrende fås i plast, stål, zink og kobber og i en række forskellige dimensioner og udformninger, så du kan finde den tagrende, der passer bedst til dit hus.

Tagrender til fremtidens stigende nedbør

Løsningerne er fremstillet i skandinavisk design og kvalitet. Du er garanteret en tagrende, der kan håndtere fremtidens stadigt stigende nedbør. Plastmo tagrender leder nemlig 15 % mere regnvand væk end lignende tagrender på markedet. Det skyldes den unikke udformning, der kan rumme mere vand.

Hvilken tagrende skal jeg vælge?

Det kan være svært at vide, hvilket materiale og hvilken størrelse tagrende du bør vælge. Det er altafgørende, at tagrende- og nedløbssystem har den nødvendige afvandingskapacitet, der skal til for at aflede vandet fra tagarealet. Men der er hjælp at hente. Tagrendeberegneren fra Plastmo hjælper dig med at finde frem til det helt rigtige materiale og den helt rigtige tagrendestørrelse. Beregneren tager også højde for fremtidens stigende nedbør, så du er sikker på at få den rigtige dimension. Prøv den her: tagrendeberegner

11 trin til nye tagrender

Når tagrenderne er udvalgt, behøver det ikke at tage lang tid at få dem op. Plastmo tagrender er lette at montere og passer i de fleste gamle rendejern. Har du i forvejen gamle Plastmo tagrender eller rendejern med forfjeder, kan du nemt genbruge dine gamle rendejern. Du sparer dermed både tid og penge, da du slipper for opbrydning af dit tag.

I videoen nedenfor finder du en hurtig guide til opsætning af Plastmo tagrender i eksisterende rendejern.

Trin 1: Afmontering

Afmontér de gamle tagrender.

Trin 2: Ret rendejern

Gamle rendejern kan nemt genbruges. Ret rendejernene op med en murersnor.

Trin 3: Nye tagrender

Klik de nye tagrender i de gamle rendejern.

Trin 4: Marker til tværsnit

Markér med en tusch, hvor tudstykket skal sidde på tagrenden.

Trin 5: Tværsnit

Sav i en vinkel på ca. 45 grader fra begge sider af hullet med en nedstryger.

Trin 6: Lim fittings

Lim tudstykker, samlestykker og endebunde.

Trin 7: Montér fittings

Montér tudstykker, samlestykker og endebunde ved at hægte dem på bagkanten af tagrenden. Klik dem fast i forvulsten.

Trin 8: Fjern overskydende lim

Overskydende lim tørres af med Plastmo Wipes.

Trin 9: Fastgør rørholdere

Fastgør rørholderne til væggen.

Trin 10: Udhæng

Tilpas overgang mellem tudstykke og nedløbsrør ved hjælp af to bøjninger og et stykke af ned-løbsrøret.

Trin 11: Overgang til brønd

Montér nedførsel og brøndkrave.

Du finder et bredt udvalg af tagrender fra Plastmo hos Fog

Hos Fog kan du altid finde et stort udvalg af tagrender fra Plastmo. Alle materialer og tag-rendetyper nævnt i denne artikel kan fås hos Plastmo. Har du spørgsmål til materialer, holdbarhed, afvandingskapacitet eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente rådgivere på 45 87 10 01 eller på info@johannesfog.dk. Vil du gerne holde dig opdateret på de seneste gør det selv-tips og -trends, så følg vores nyhedsbrev. Alle vores nyheder og gode tilbud kan findes i vores aviser og magasiner.

Del indlæg