15. juni 2018 Gør-det-selv Est. læsetid 7 min.
Del indlæg

Læg dit eget tag: Sådan gør du

Det kan godt betale sig at finde stigen frem fra skuret og selv lægge dit tag. Du kan nemlig spare mange penge ved at gøre det selv. Dog kan det være en stor opgave, som kræver tid og evner. Derfor er det essentielt, at du har styr på både montering og materialevalg, så du opnår en god kvalitet af dit nye tag.

Tagpap er et genialt materiale, idet det er hurtigt og nemt at lægge, og derfor er det meget praktisk for husejeren, der gerne vil gøre det selv. Det er lavet i et kraftigt og meget fleksibelt materiale, som er let at arbejde med. Det er derfor ikke så besværligt at lægge som andre tagflader.

Læg tag med ICOPAL® Selvklæber

ICOPAL® Selvklæber er et super godt produkt for dig, der vil gøre det selv. Det er en perfekt selvklæbende løsning til mindre, ukomplicerede tage. ICOPAL® Selvklæber kan anvendes på både helt nye tage, men det kan også bruges på dit gamle tag. Det er en hurtig, enkel og sikker tagpapmontage, som består af to lag: Selvklæber Base og Selvklæber Top.

Base-produktet er det nederste lag i tagdækningen, som er belagt med et unikt Syntan-lag, som sikrer optimal vedhæftning på overfladen. Selvklæber Top anvendes som det øverste lag i tagdækningen. Denne unikke sammensætning og stærke klæbeevne sikrer et tag, der er både solidt og vandtæt.

Gør det selv – helt uden besvær

Det er ikke særlig kompliceret at montere ICOPAL® Selvklæber. Men der er dog nogle ting, som du skal være opmærksom på ved montering. Vi giver derfor følgende huskeregler, der er værd at kende til:

  1. Oplægning af ICOPAL® Selvklæber bør ikke foregå ved temperaturer under 15 grader.
  2. ICOPAL® Selvklæber lægges sædvanligvis i tagets faldretning.
  3. ICOPAL® Selvklæber base sømmes til taget i den forhullede overlægsfolie.
  4. På ICOPAL® Selvklæber Top fjernes bagsidens slipfolie.
  5. Alle baner overlapper med det selvklæbende overlæg.
  6. Slipfolien på over- og underside fjernes samtidigt.
  7. Overlæg trædes til. Overlæg i Base og Top skal desuden ligges forskudt for hinanden..

Se hvordan du monterer ICOPAL® Selvklæber her

Hvorfor vælge ICOPAL® Selvklæber?

ICOPAL® Selvklæber er det optimale valg, hvis du selv skal ligge dit tag. Specielt fordi du opnår en vulkanisering mellem lagene, derfor er du er garanteret en lang levetid og god holdbarhed, grundet den slidstærke 2-lagsløsning. Desuden er det en både simpel og hurtig montering, hvor du ikke behøver at anvende en gasbrænder.

Køb ICOPAL® Selvklæber hos Fog

Hos Fog forhandler vi altid højeste kvalitet i vores produkter. Køb ICOPAL®Selvklæber her, så du kan komme i gang med at lægge dit nye tag. Har du spørgsmål i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning i forbindelse med enhver tagløsning.

Ønsker du at være en af de første til at modtage nyheder og de bedste tilbud på byggematerialer? Så anbefaler vi dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan også altid holde dig orienteret ved at læse vores aviser og magasiner. Her får du altid de bedste tilbud og tips, så du er klædt ordentligt på til at realisere dit byggeprojekt.

Del indlæg